You are here

Boligforeninger & Erhverv

Varmeanlæg til boligforeninger og erhverv

Der er en hel del penge at spare, hvis man vælger at opdatere sit varmesystem til noget, der er tidsvarende. Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi mange års erfaring med udskiftning og vedligehold af varmeanlæg for boligforeninger og erhverv. Vores service rækker ud over installation og vedligehold af anlægget, da vi vejleder dig, så du kan få en skræddersyet løsning med de helt rigtige produkter. På denne måde sikrer du minimale varmeomkostninger og det bedst mulige indeklima.

 

Vi hjælper dig med den ideelle løsning

Der findes et hav af forskellige typer varmeanlæg, og de er hver isæt gode til bestemte ting. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at finde de helt rigtige anlæg og systemer, så du altid har et godt og sundt indeklima. Ønsker du energivenlige løsninger, kan vi hjælpe dig med både energieffektive løsninger og løsninger baseret på vedvarende energi. Vi har gode erfaringer med de vedvarende energi-løsninger, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere.

 

Permanent serviceaftale

Ud over at levere og installere større varmeanlæg til boligforeninger, tilbyder vi at lave en permanent serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om dine installationer. Normalt siger man, at et varmeanlæg har en levetid på cirka 20 til 30 år, men bliver de ikke efterset og vedligeholdt, når varmeanlægget ikke op i nærheden af den levetid. Anlæg, der leverer varme til boligforeninger eller erhvervsbygninger, er typisk ret belastede. Vi tilbyder at efterse og renovere varmeanlæggene løbende, så det ikke bliver et problem. Vores service dækker hele området i og omkring Gentofte, Gladsaxe og København.