You are here

Bosch gaskedler

Oplev fordelene ved moderne gaskedler

Bosch Condens 5000 W er en moderne kondenserende gaskedel, der giver dig alle fordelene ved moderne gaskedler i en diskret og stilren løsning. Condens 5000 W er nogle af den absolut mest energieffektive gaskedler på markedet lige nu, og med en virkningsgrad på 109% og en energimærkning på AAA, er kedlen fra Bosch en nem og virkningsfuld måde at sænke dit energiforbrug på.

 

Kvalitet hele vejen rundt

En af de helt store overskrifter ved Bosch Condens 5000 W er kvalitet. Condens 5000W er nogle af de absolut mest robuste arbejdsheste, når det kommer til gaskedler, og så de er utroligt alsidige. Kedlerne er designet, så de passer i næsten alle normale husstørrelser. Desuden kan man vælge en kombi-model, hvor varmtvandsbeholderen er integreret i systemet, så man kan nøjes med en enkel og diskret installation. Dog er det muligt at tilkoble en større beholder, hvis det er en prioritet.

Bosch Condens 5000 W er desuden kompatibel med solvarmeanlæg, så man yderligere kan nedbringe energiforbruget. Kedlerne er bygget, så de kan arbejde dynamisk sammen med solenlægget. Det betyder, at du mere eller mindre kun anvender solenergi om sommeren, og om vinteren samarbejder de to anlæg på den mest effektive måde.

Hør mere om Condens 5000 W

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en Bosch Condens 5000 W kan gøre dit hjem mere energieffektivt og spare dig for dyre varmeregninger, er du velkommen til at kontakte os. Her hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS leverer og installerer vi begge Boschs nye kedler; Condens 5000 ZSB 14-4 & 24-4, i både Gentofte, Gladsaxe og København.

 

Bosch Condens 5000 ZSB 14-4 & 24-4 Specifikationer

  • Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser.
  • Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men kan også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere.
  • Ekstrem støjsvag drift pga. speciel isolering (maks. 35 dB).
  • Let at betjene på multifunktionsdisplay.
  • Solvarmekompatibel pga. nyt styringssystem (Heatronic III).

Hent brochure her >>