You are here

FJERNVARME

Fjernvarme - en nem og besparende løsning

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses Varmeteknik være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig – bl.a. kræver fjernvarme en mindre grad af vedligeholdelse end traditionelle varmeløsninger. Samtidig har det en god driftsøkonomi, bl.a. fordi det har en længere levetid end andre typer af varmeanlæg. Vi kan skifte dit nuværende varmeløsning til fjernvarme – vores store erfaring og dygtige håndværkere kan klare dit behov, uanset kapacitet og type.

Hvis du allerede har en fjernvarmeløsning, kan Kruses Varmeteknik varetage din nuværende løsning. Uanset om den kræver en reparation, udskiftning af enkeltdele eller blot almindelig vedligeholdelse og service, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få din fjernvarme til at fungere optimalt.
 

Den rette løsning

Det kan kræve en professionel vurdering, hvis du skal have din varmeløsning til at fungere optimalt. Uanset om du overvejer at skifte til fjernvarme eller har spørgsmål til dit nuværende system, sørger vores veluddannede og erfarne medarbejdere for at give dig en fyldestgørende rådgivning. Vi finder den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes behov og ser både på varmeefficiens, forbrug og pris.
 

Kontakt os i dag

Hvad enten du skal have installeret en helt ny varmeløsning eller have taget hånd om din eksisterende, klarer vi opgaven. Vi kører fra Søborg nær Gentofte og Gladsaxe, og dækker hele området i og omkring København. Kontakt os på 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud på dit nye fjernvarmesystem.
 

6 stærke argumenter

- der gi´r dig varme, tryghed ved driften og årlige besparelser

1. Spar plads og nyd det kompakte, stilrene design
2. Begræns vandforbruget med optimal regulering
3. Få bedre varmeøkonomi hele året og mindre energispild
4. Oplev nem og hurtig indstilling
5. Få 5 års garanti mod tilkalkning
6. Opnå årlige besparelser på op til 15 %
med vejrkompensering
 

Overvejer du at komme med på fjernvarmen?

Ring til Kruses Varmeteknik og få et uforpligtende tilbud på en veludført fjernvarmeinstallation!

Termix fjernvarmeunit

  • Med sit stilrene og unikke design af Jacob Jensen, passer Termix produkterne ind i ethvert hjem. Det kompakte design gør, at produkterne ikke bliver for fremtrædende, og at de er lette at finde plads til.

Optimal regulering – mindre vandforbrug

  • Intelligent regulering sikrer, at det varme vand er tilgængeligt med det samme. Komforten er høj, samtidig med at forbruget af koldt vand reduceres til et minimum.

Besparelser der mærkes

  • Fuldisolering reducerer varmetabet med over 80% i forhold til ældre villaunits. Derfor vil du hurtigt opnå en markant besparelse på din varmeregning.

Indstilling - let og ligetil

  • Når først vandvarmeren/villaunitten er installeret af vvs-installatøren, kræves der ingen efterregulering. Som kunde opnår du derfor en tidsbesparelse både under installation og servicering.

2 års garanti

  • Alle produkter er designet med driftssikkerhed og lang levetid for øje. Derfor yder vi også 2 års garanti mod tilkalkning på alle Termix vandvarmere og villaunits.

Temperaturkontrol – sommer og vinter

  • Med temperaturkontrol vil der altid være en komfortabel indendørstemperatur – uafhængigt af temperaturen udenfor. En vejrkompensator registrerer, når der sker ændringer i udendørstemperaturen, og justerer derefter automatisk varmeforsyningen, så den passer til den indstillede temperatur. Det forhindrer overforbrug og er godt for din varmeregning. Samtidig skifter systemet automatisk fra vinter- til sommerdrift.

Dansk design – dansk kvalitet

Gemina Termix har i mere end 25 år leveret produkter til det danske marked. Termix er synonymt med gennemarbejdet dansk kvalitet. Dermed får du kun det bedste og mest stabile produkt indenfor dine døre. Sikkerhed og effektivitet er i top. Samtidig med at produkterne naturligvis lever op til alle gældende krav. Termix vandvarmere og Termix villaunits er velegnede til alle typer enfamilieshuse.