You are here

Geminox Gaskedler

Kvalitetskedler med lang levetid

Her hos Kruse VVS & Varmeteknik ApS er vi er forhandlere af nogle af markedets absolut bedste gaskedler. Geminox er synonym med energivenlige og stabile kondenserende kedler, og ønsker du en god driftsøkonomi samtidig med brugervenlighed og nem installation, er Geminox et godt bud på den ideelle gaskedel. Kedlerne er lavet af kraftige materialer og bygger på avanceret teknologi fra Siemens og Grundfos.

 

Kondenserende kedler

Geminox er blandt markedets førende inden for udvikling af kondenserende kedler. At kondensere betyder, at gasfyret, som brænder gassen af anvender langt mere af energien, end et normalt gasfyr, eftersom energien bliver udnyttet i den røggas, der skabes i forbindelse med afbrænding af naturgassen. Normalt er røggassen, der bliver sendt ud i skorstenen imellem 100 til 170 grader, men med en kondenserende kedel er røgen kun omkring 35-45 grader. På denne måde reduceres udledningen af CO2, og fyret bliver langt mere effektivt.

 

Alsidig opvarmning

Geminox-kedlerne er meget miljøvenlige og er i energiklasse A. Samtidig med en høj energieffektivitet, er varmesystemet nemt at installere og placere grundet dets diskrete design. Ydermere kan gasfyret tilpasse sig til det aktuelle driftsniveau, hvilket betyder, at det kan kombineres med eksempelvis solceller, så fyret kun producerer energi, når solcellerne ikke producerer nok. På denne måde kan du mere eller mindre få gratis energi og varme om sommeren og have meget lave omkostninger om vinteren.

Kontakt os

Er du interesseret i et gasfyr fra Geminox, er du velkommen til at kontakte os. Vi leverer og installerer systemer til en konkurrencedygtig pris i både Gentofte, Gladsaxe og København. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på telefon 39 67 04 75 og e-mail info@krusesvarmeteknik.dk.

>> Hent brochure her