You are here

Nilan

Innovative ventilationsanlæg med stor succes

Nilan har siden grundlæggelsen i 1974 stået for solid kvalitet og energieffektive løsninger. Nilan er blandt Europas største producenter af ventilationsanlæg og varmepumper, og har en række gode løsninger, hvis du er interesseret i at optimere indeklimaet og samtidig spare på miljøet. Her hos Kruse VVS & Varmeteknik ApS anbefaler vi Nilans ventilationsanlæg, da vi har mange års gode erfaringer med systemerne.

 

Nilan VGU 250

Udsugningsventilationsanlægget, Nilan VGU 250 er et alt-i-ét-system med meget lave energiomkostninger. Anlægget er specielt designet til at genanvende den varme luft, der bliver suget ud af huset. Det betyder, at det kun er en del af den nye luft, som kræver at blive varme op, hvilket sparer meget energi. Varmegenindvindingsanlægget er aktivt og suger varm og fugtig luft ud, når der er behov for det. Ved at overføre energien fra den varme luft til varmtvandsbeholderen sænker man sit forbrug til kun 1/3 af, hvad man normalt ville bruge til at opvarme brugsvand.

 

Oplev forskellen

Der er mange fordele ved Nilan VGU 250. Eksempelvis optager ventilationsanlægget ikke ret meget plads grundet det kompakte design. Desuden er anlægget nemt og hurtigt at installere, har en lang levetid, og kræver ikke ret meget vedligeholdelse. Nilans ventilationsanlæg sikrer et sundet indeklima, og er specielt udviklet til boliger på op til 230 kvadratmeter.

 

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Nilans ventilationsanlæg, er du velkommen til at kontakte os. Vi leverer og installerer Nilan VGU 250-anlæg i både Gentofte, Gladsaxe og København. Vi vejleder dig, så du får den bedste og mest energieffektive løsning.